Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

BOL - paasworkshop hangdecoratie maken

BOL - paasworkshop hangdecoratie maken
BOL - paasworkshop hangdecoratie maken
BOL - paasworkshop hangdecoratie maken
BOL - paasworkshop hangdecoratie maken
50.00
InStock
Data paasworkshop

Paasworkshop BOL maken 

Let op: het betreft een oude foto. Groen en decoratie kan dit jaar afwijken.


De bol:

De basis zijn drie houten ringen die je in elkaar vastzet tot een bol. In het midden van de bol een rond kunststof bakje waarin jij een mooi paasstuk creeert met fris voorjaarsgroen!

Jouw project:
Je start het pimpen van de 3 grote paaseieren: je plakt kunststofeieren van 6 cm groot aan de sateprikker en beschildert deze met krijtverf. Zodra deze droog zijn, ga je ze bespatten met donkergrijze verf. Als de spikkels droog zijn, plak je wat kleine veertjes onderop het ei. Dan ga je de drie houten ringen verven of beitsen. Je kunt voor grijze of bruine beits kiezen waarbij je de houtnerf nog mooi blijft zien of voor een leuke kleur krijtverf welke volledig dekt. Als de ringen droog zijn, zet je met de benodidge schroefjes in elkaar, inclusief het ronde kunststof bakje en de leren lus bovenin om de bol aan op te hangen. De onderkant van de bol beplak jij met tilandsia, gedoogd krulmos, zodat je het kunststof bakje niet meer ziet en een soort vogelnestje creeert. In de kunststof tray leg een een vel bloemenfolie en natte oase: bloemschikken maar!

Formaat:
zowel de plaat als de houten ring hebben een diameter van 40 cm, het formaat is een vast gegeven.


Materialen:

  • Drie houten ringen, schroefjes en een leren lus
  • Een ronde kunstsof tray, oase en een vel bloemefolie
  • Groen: 10 taken pistache, 5 takjes eucalyptus, nat en gedroogd mos en 1 volle hand tilandsia
  • Bloemen en takken: 3 knolletjes narcissen, 3 gerbera's in een kunststofinsteekvaasje, 1 grote tak katjes, 2 trosjes gedroogde dadels
  • Eieren en veren: 5 kleine kwarteleitjes, 3 grote kunststofeieren die je zelf gaat pimpen, 1 hand vol donsveertjes en 3 grote gestipte veren
  • Decoratie: boomschorsstukken, gedroogde hortensia, denne-appels, 3 leren vlindertjes en een 1 tekstlabel met "Vrolijk pasen!"


Duur workshop: 3 uur

Prijs workshop:
€ 50,- per persoon
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht