Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

Mini-workshop TELEFOONKOORD

Mini-workshop TELEFOONKOORD
Mini-workshop TELEFOONKOORD
Mini-workshop TELEFOONKOORD
Mini-workshop TELEFOONKOORD
Mini-workshop TELEFOONKOORD
25.00
InStock
Datum workshop

Maak in een handomdraai een superhandig koord voor je mobiel!


Veelzijdige schakels van leer:
We hebben in meer dan 50 kleuren in twee verschillende maten schakels gestanst. En hier kun je zoveel leuke dingen mee doen! Van de schakels S en M maken we lange telefoonkoorden (schouderband), van de maat S zijn die kleine telefoonkoorden (polsband) ook erg leuk. Van maat S en M kun je weer hele toffe sleutelhangers maken met een stud van een hartje of een ster. Van maat S maak je in een handomdraai een stoere armband welke ook zeker aan een mannenpols niet misstaat!

Jouw project:  
Bakken vol met schakels van leer en koeienhuid liggen voor jouw klaar. De schakels zijn er in 2 maten en m.b.v. pashengsels bepaal je de lengte van jouw koord en zodat je weet hoeveel schakels jij nodig hebt. In het shoppen zal het meeste tijd gaan zitten: KEUZESTRESS! Voor het daadwerkelijk in elkaar zetten, heb je niet zoveel tijd nodig. De schakels zijn gestanst, maar hebben soms een puntje wat nog niet goed is losgekomen, die knip je er nog even uit. Er liggen voor jou zilverkleurige en bronskleurige musketonhaakjes klaar. Je haakt een musketonhaakje aan een schakel en je lust de overige schakels in elkaar. De laatste schakels zet je met een lusje met een drukknoopje aan elkaar vast.

Zo bevestig je het koord aan jouw mobiel.

  
Duur mini-workshop: 
1 uur

Prijs workshop:
€ 25,- p.p. (inclusief insteekkaartje voor mobiel met dikke karabijnring)
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht