Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

Workshop PLANTENHANGER leer

Workshop PLANTENHANGER leer
Workshop PLANTENHANGER leer
Workshop PLANTENHANGER leer
Workshop PLANTENHANGER leer
40.00
InStock
Datum workshop
Wat wil je maken?
Keur leer
Maak een mooi decoratiestuk voor aan de muur!

Jouw project:
De ronde MDF plaat schilder je met krijtverf (gemengd met speelzand voor een structuur) en hier sjabloneer je een afbeelding op. We hebben veel verschillende stencils: veren, bladeren, mandala's en nog veel meer. De voorzijde en de riem zijn van dik leer. Van te voren heb jij aangegeven welke kleur we voor jou mogen voorbereiden en wij hebben er van doorzichtig landbouwplastic een zak in gestikt. Dit om het leer en het hout te beschermen tegen aarde en vocht. De leren zakken plak en niet je vast aan het MDF. Je plakt de riem eroverheen en zet je riem vast met siernagels. De siernagels hebben we in het zilver en brons. In de zak leg jij doorzichtig bloemenfolie, aarde erin, plantjes plantjes erin en boomschorssnippers erop. We gebruiken voor deze workshop altijd hederaplantjes: ze hangen mooi over de leren zak heen en ze zijn makkelijk in de verzorging. De keuzes: 

  • Je kiest voor een grote plantenhanger of voor een set van een grote en een kleine. Geef bij reserveren door wat je wil maken, dan bereiden wij dit voor.

  • Leer: we hebben 2 kleuren leer met een stoere kaaiman print: cognac en zwart. Geef bij reserveren door welke kleur leer jij wenst, dan bereiden we dit voor jou voor.

  • IJzerwaren: we hebben het gespje en de siernagels in het zilver en in het brons. Tijdens de workshop kijk je wat jij het mooiste vindt matchen.

  • Krijtverf: we hebben verschillende kleuren krijtverf beschikbaar.

  • Sjablonen: we hebben diverse sjablonen beschikbaar, veelal bloemen, veren, bladeren, takjes en de mandala'


Formaat:
Ronde plaat groot: diameter 40 cm, 12 mm dik.
Ronde plaat klein: 30 cm, 12 mm dik.
Let op: MDF is niet geschikt om in de directe buitenlucht te hangen.

Duur workshop: 3 uur

Prijs workshop: 

  • 1 grote hanger € 40,- pp

  • set van 1 grote en 1 kleine hanger € 60,- pp

Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat te snoepen op de tafel.


Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een
email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht