Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

ZAK OP HOUT - paasworkshop hangdecoratie maken

ZAK OP HOUT - paasworkshop hangdecoratie maken
ZAK OP HOUT - paasworkshop hangdecoratie maken
ZAK OP HOUT - paasworkshop hangdecoratie maken
50.00
InStock
Data paasworkshop
Kleur leer voor zak & riem

Paasworkshop ZAK OP HOUT maken 

Let op: het betreft een oude foto. Decoratie kan dit jaar afwijken en voor de leren zak heb je nu keuze uit 3 kleuren leer (sage, zwart en cognac) met een kaaiman print.

De zak op hout:
Een ronde plaat van MDF met een leren zak en een leren riem rondom. De plaat ga je schilderen en brengt een afbeelding aan met een sjabloon. Muziekpapier aanbrengen zoals bij de KIP behoort ook tot de mogelijkheden. De leren zak vul je met oase en voorjaarsgroen. 

Jouw project:
Je start het pimpen van de 3 grote paaseieren: je plakt kunststofeieren van 6 cm groot aan de sateprikker en beschildert deze met krijtverf. Zodra deze droog zijn, ga je ze bespatten met donkergrijze verf. Als de spikkels droog zijn, plak je wat kleine veertjes onderop het ei. Dan ga je met krijtverf gemengd met speelzand de bovenste helft van de houten plaat beschilderen. Als dit droog is, tamponeer jij een afbeelding erop m.b.v. een sjabloon. Vervolgens bevestig jij de leren zak op de ronde schijf en maak jij de leren riem eraan. De zak vul je met oase en dan ga je met het groen en decoratie aan de slag: bloemschikken maar!

Formaat:
De plaat heeft een diameter van 40 centimeter cm, het formaat is een vast gegeven.

 

Materialen:

  • Ronde plaat van MDF, leren zak en riem met gesp, siernagels
  • Verf en sjablonen / of muziekpapier en mod podge
  • Oase en een vel bloemefolie
  • Groen: 10 taken pistache, 5 takjes eucalyptus, nat en gedroogd mos en 1 volle hand tilandsia
  • Bloemen en takken: 3 knolletjes narcissen, 3 gerbera's in een kunststofinsteekvaasje, 1 grote tak katjes, 2 trosjes gedroogde dadels
  • Eieren en veren: 5 kleine kwarteleitjes, 3 grote kunststofeieren die je zelf gaat pimpen, 1 hand vol donsveertjes en 3 grote gestipte veren
  • Decoratie: boomschorsstukken, gedroogde hortensia, denne-appels, 3 leren vlindertjes en een 1 tekstlabel met "Vrolijk pasen!"


Duur workshop: 3 uur

Prijs workshop:
€ 50,- per persoon
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht