Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

KRANS - kerstworkshop hangdecoratie maken

KRANS - kerstworkshop hangdecoratie maken
KRANS - kerstworkshop hangdecoratie maken
KRANS - kerstworkshop hangdecoratie maken
KRANS - kerstworkshop hangdecoratie maken
KRANS - kerstworkshop hangdecoratie maken
50.00
InStock
Datum workshops KERST

Kerstworkshop KRANS maken De krans:
De basis is een strokrans die jij bedekt met vers mos en vervolgens transformeert tot een prachtige kerstkrans vol kerstgroen en decoratie. Een prachtige volle hangdecoratie waarin we een snoer van 100 led-lampjes verwerken.

Jouw project:
Je start met het roestig maken van de kerstballen, dit is optioneel, we hebben ook ballen in de kleuren champagne, licht goud en rood die je zo kunt gebruiken. Dan bedek je de strokrans met verse plaatmos welke je vastzet door bindgaren eromheen te wikkelen. Midden boven knoop je een dik stuk touw om de krans aan op te hangen. Dan ga je met het kerstgroen aan de slag: je maakt heel veel toefjes, die jij met krammetjes dakpansgewijs vastzet op de krans. Net zo lang tot jij tevreden bent. Dan drapeer je het snoer met led-lampjes over het groen heen. Tot slot voeg je ballen, denneappels, leren sterretjes e.a. decoratie naar eigen smaak toe en een leren label met de tekst "fijne feestdagen" toe. Vind je het leuk, dan pak je de bus met glitterspray en geef je jouw stuk nog extra "sparkles".

Formaat:
De krans heeft een diameter van 40 cm en is ongeveer 5 cm dik, het formaat is een vast gegeven.

Materialen:

  • Een strokrans met een diameter van 40 cm
  • Vers plaatmos
  • Een snoer van 100 ledlampjes en 3 AA batterijen
  • Kerstgroen (pinus, nobilis en hulst) en dadeltakken
  • Kerstballen, denneappels en andere decoratie
  • Leren sterretjes en leren label met tekst
  • Glitterspray


Duur workshop: 3 uur

Prijs workshop:
€ 50,- per persoon
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht
Vakantie