Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops
 
 
Workshopinformatie


Agenda & tijden
Een workshop duurt gemiddeld 3 uur. Onze standaard workshoptijden zijn:

• dinsdag t/m vrijdag 13.00 - 16.00 uur en 19.00 - 22.00 uur
• zaterdag en zondag 10.00 - 13.00 uur en 14.30 - 17.30 uur

In de workshopagenda zie je welke dagen we al iets gepland hebben staan en waar je eventueel kunt aansluiten. We laten onze agenda in alle compleetheid zien, zodat je precies wanneer er voor jouw gezelschap nog iets mogelijk is. Staat er "nog vrij in te vullen", dan betekent dit dat alle opties nog open staan en dat we, ook als je maar met z'n tweetjes bent, een workshop kunnen inplannen. Natuurlijk hopen dat er nog gezellige mensen zullen aansluiten. Wens jij een besloten groep dus een workshop alleen met jouw eigen gezelschap? Dan heb je een minimum aantal deelnemers van zes personen nodig.


Werkplaats & capaciteit

In onze werkplaats kunnen we met onze standaard opstelling 10 tot 14 personen ontvangen. Is jouw groep groter? Dan kunnen we de ruimte ombouwen en geschikt maken voor een groep van maximaal 24 personen. Twee zaken die wellicht belangrijk te weten zijn betreft onze werkplaats: 1) er moet een trap beklommen worden; fijn als iedereen goed ter been is en 2) we hebben een hond, Marley, en zij heeft een eigen plek in de werkplaats in haar bench. Is er iemand bang en/of allergisch voor honden, geef dat bij reserveren door, dan zorgen we voor een oppas en blijft ze lekker een dagje thuis.


Boeken & betalen

Boek een workshop bij ons door een bericht met jouw wensen te sturen via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Een workshop direct boeken en betalen kan ook via de webshop. Een ieder maakt tijdens een workshop hetzelfde product om het gezellig en georganiseerd te houden. Je betaalt bij ons na het einde van de workshop, je kunt zowel met pin als contant betalen. Ben je onverwacht verhinderd? We brengen geen kosten in rekening, maar wel zo fijn als je jouw afwezigheid zo spoedig mogelijk doorgeeft.

Bereikbaarheid & parkeren

We zijn gevestigd in de fabriek van AC ter Kuile, Kneedweg 35 in Enschede. Je bereikt ons zeer eenvoudig door vanaf de A35 afslag centrum te nemen en via de Zuiderval rechts de Varviksingel op te rijden. Direct na de grote kruising Gronausestraat/Boulevard 1945 neem je de eerste weg links de Marthalaan in. De eerstvolgende straat rechts is de Kneedweg. Parkeren is gratis op het fabrieksterrein en er is ruim voldoende plaats. Ook al kom jij op een moment dat het betalen gratis is in de straat voor de fabriek, dan verzoeken wij jou vriendelijk toch op het fabrieksterrein te parkeren. Dit om parkeeroverlast voor de bewoners van de Kneedweg te voorkomen.


Actie april 2024: