Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

PLANK - kerstworkshop tafelstuk maken

PLANK - kerstworkshop tafelstuk maken
PLANK - kerstworkshop tafelstuk maken
PLANK - kerstworkshop tafelstuk maken
PLANK - kerstworkshop tafelstuk maken
PLANK - kerstworkshop tafelstuk maken
50.00
InStock
Datum workshops KERST

Kerstworkshop tafelstuk de PLANK maken 

Dit is een nieuwe workshop, het voorbeeld is gemaakt met groen uit de fabriekstuin, dus niet het kerstgroen wat we met de workshops gaan gebruiken. 

De plank:
een decoratieve plank met een mooi kerststuk met kerstgroen, een glazen waxinelichthouder en decoratie. Een prachtig vol tafelstuk waarin we een snoer van 40 led-lampjes verwerken.

Jouw project:
Je start met het roestig maken van de kerstballen, dit is optioneel, we hebben ook ballen in de kleuren champagne, licht goud en rood die je zo kunt gebruiken. Je geeft de plank 2 "pootjes", die plak je vast met het lijmpistool, zodat hij net ietsje hoger van de tafel staat. Dan ga je de plank lichtjes opschuren en beitsen of verven. Je kunt voor grijze of bruine beits kiezen waarbij je de houtnerf nog mooi blijft zien of voor vintage groene of zwarte krijtverf welke volledig dekt. Je styled de plank af met 2 leren handvaten en siernagels. Een nat blok oase omwikkel je met plastic huishoudfolie en leg je op een tray van kunststof. In het midden plaats je de leuke groene glazen waxinelichthouder. Het oase steek je verder mooi vol met het kerstgroen. Dan verdeel jij het snoer met led-lampjes in jouw stuk. Tot slot voeg je ballen, denneappels, leren sterretjes e.a. decoratie naar eigen smaak toe en een leren label met de tekst "fijne feestdagen" toe. Vind je het leuk, dan pak je de bus met glitterspray en geef je jouw stuk nog extra "sparkles".    

Formaat:
De plank heeft een een formaat van 60x25 cm, het formaat is een vast gegeven.

Materialen:

  • Een plank van mutiplex, 2 leren handvaten en siernagels
  • Een waxinelichthouder van groen glas
  • Een snoer van 40 ledlampjes en 2 AA batterijen
  • Een kunststof tray, lange rechthoek
  • Oase en huishoudfolie
  • Kerstgroen (pinus, nobilis en hulst) en dadeltakken
  • Kerstballen, denneappels en andere decoratie
  • Leren sterretjes en leren label met tekst
  • Glitterspray


Duur workshop: 3 uur

Prijs workshop:
€ 50,- per persoon
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht