Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

Workshop SHOPPER LEER met koeienhuid of kaaiman voorzijde

Workshop SHOPPER LEER met koeienhuid of kaaiman voorzijde
Workshop SHOPPER LEER met koeienhuid of kaaiman voorzijde
75.00
InStock
Datum workshop

Maak zelf deze stoere en handige shopper!


De shopper:
De workshop shopper is omze eerste workshop waarmee we ooit begonnen zijn en het is nog steeds onze populairste! Het leukste gedeelte vinden wij het shoppinggedeelte omdat hier altijd keuzestress plaatsvindt. Daarnaast denken wij dat de kracht van de workshop is, dat je echt niet handig hoeft te zijn, wij doen het stikwerk voor je, maar er blijven genoeg andere en diverse werkzaamheden over waardoor je echt het gevoel hebt dat je de tas helemaal zelf hebt gemaakt.

Jouw project:
In diverse kleuren liggen uitgesneden basisvormen van leer al voor jou klaar. Hier maak je gaatjes in en voorzie je van een magneetknoop. De basislap bekleed je aan de voorzijde met een stuk koeienhuid of leer met een kaaimanprint. Voor de binnenzijde maak je een vanuit een lapje leer een portemonneetje welke je voorziet van een geweerknop. Je mag je shopper personaliseren met een stukje leer waar je jouw voornaam met slagletters inslaat. Om de tas af te stylen maak je een leuke tashanger van een uitgestantste leren figuur: een bullie, ster of hartje. Tot slot bevestig je leren tashengsels die je op maat maakt. Het stikwerk doen wij voor je op onze industriële naaimachine. Deze workshop is geschikt voor iedereen: je hoeft echt niet handig te zijn!


Formaat:
36x40x8 cm, het formaat is een vast gegeven. Het is een groepsproces waarin een ieder hetzelfde product maakt op dezelfde wijze.

Materialen:

  • Je hebt keuze uit heel veel prints en kleuren koeienhuid of leer met een kaaiman print

  • Je hebt keuze uit 6 kleuren leer

  • Je hebt keuze uit 12 kleuren leren hengsels

  • Je hebt keuze uit zilver- en bronskleurige ijzerwaren


Duur workshop: 3 uur

Prijs workshop:

Basis leer € 75,- per persoonCheck onze video voor een impressie van de werkzaamheden die je tijdens deze workshop gaat doen:


Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Je kunt tijdens de workshop zelf kiezen of je de basis van vilt of leer maakt.

Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


 


Terug naar overzicht