Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

Workshop leren KOOKSCHORT

Workshop leren KOOKSCHORT
Workshop leren KOOKSCHORT
Workshop leren KOOKSCHORT
Workshop leren KOOKSCHORT
60.00
InStock

Maak een uniek schort voor jezelf of een ander!


Jouw project:
Voor het kookschort hebben we heel gaaf bruin, zwart en groen geruwd leer ingekocht: helemaal stoer en geschikt voor in de keuken of achter de BBQ. Keuze 1: schort bruin, groen of zwart. Waar geen keuze in is, zijn de hengsels, hiermee bedoelen we het hengsel om de nek, om de buik, de theedoeklus en het lusje van de flessenopener. Deze bieden we alleen aan in de kleur zwart. Waar we wel weer keuze in aanbieden is de tekst van het naamlabel op de borst en de kleur hierin. Keuze 2: tekst "lekk'r vrett'n" of "grillmaster". Keuze 3: kleur label ijsblauw, groen, okergeel en bruin. De contour van het schort hebben wij al voor jou afgetekend op het leer. Met twee personen snijd jij met behulp van een stevige liniaal en een rolmes de 4 lange zijdes uit. Vervolgens knip je zelf met de schaar de 4 rondingen. Dan leg je de mal op het leer en teken je de gaatjes af waar alle onderdelen gaan komen. Deze gaatjes perforeer je met de tang en met een holpijpje en hamer. Je bevestigt de zak op het schort, welke wij voor jou vaststikken op onze industriële naaimachine. Hierop kun je nog een leuk naamlabel maken met slagletters en een strookje leer.

Het label op de borst voorzie je met een slagpijpje van ronde hoekjes, voorzie je van gaatjes en zet je vast met holnieten op het schort. Ook zet jij, optioneel natuurlijk, met verschillende onderdelen de flessenopener vast op het schort. Dan ga je aan de slag met stroken leer, malletjes, zilverpen en de gaatjestang om de nekband, heupband en theedoeklus te maken. De nekband krijgt een sluiting met 2 geweerknopen zodat je hem makkelijk los kunt maken en in lengte kunt verstellen. Wij hebben voor de nekband een hoesje voor in de nek gemaakt van spijkerstof wat ervoor zorgt dat het leer niet in je nek snijdt en tijdens een warme zomerse BBQ het zweet opneemt. De ijzerwaren zijn bronskleurig van kleur.

Tip: maak jij het schort voor een ander? Meet dan voor de tijd de omtrek van de taille op. De heupband komt vrij hoog te zitten, dus in het slanke gedeelte zeg maar.

Formaat:
62x66 cm, het formaat is een vast gegeven. Het is een groepsproces waarin een ieder hetzelfde product maakt op dezelfde wijze. Echter, ben je met een groep, dan kan deze workshop ook gecombiineerd worden met een tas. Leuk voor de personeelsvereniging: de mannen maken een schort en de vrouwen een tas!

Duur workshop: 2 uur

Prijs workshop: € 60,- per persoon
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een
email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht
Vakantie