Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

Workshop leren SCHOUDERTASJE met houten zijkanten

Workshop leren SCHOUDERTASJE met houten zijkanten
Workshop leren SCHOUDERTASJE met houten zijkanten
Workshop leren SCHOUDERTASJE met houten zijkanten
Workshop leren SCHOUDERTASJE met houten zijkanten
Workshop leren SCHOUDERTASJE met houten zijkanten
42.50
InStock
Materiaal
Workshop datum
Maak een hip & uniek leren tasje!


Leren tasje met houten zijkanten:
Tijdens de workshop heb je de keus uit 2 modellen: het telefoontasje of het schoudertasje. Je kunt kiezen voor glad leer of bewerkt leer (glimmend leer of suède) en of je met of zonder een koeienhuid flap wilt werken. Als die keuzes maak je tijdens de workshop zelf. Je kunt dit tasje ook thuis maken als een DIY pakket.

Jouw project: 
Je start met het leukste gedeelte: SHOPPEN! Er liggen 20 kleuren lappen basisleer en veel, heel veel koeienhuidflapjes voor je klaar die je gaat mixen en matchen. Ben je geen fan van koeienhuid, dan hebben we een aantal bewerkte leersoorten met een pythonprint die al mooi zijn van zichzelf. Dan kies je een insteekportemonneetje uit, deze hebben wij in verschillende kleurtjes leer al voor jullie voorbereid. De houten zijkanten ga je beitsen, je hebt keus uit noten (bruin) en schors (grijs). Tot slot bepaal je welke kleur ijzerwaren je het mooiste vindt: zilver- of bronskleurig. Jij lijmt het stuk koeienhuid op de leren basis en plakt het insteekhoesje op het leer. Wij stikken dit voor jou op het leer op onze industriële naaimachines. Dan ga je de houtjes schuren en beitsen. Vervolgens maak je het verstelbare tassenhengsel.  Op de houtjes tagger en timmer jij het lusje voor het hengsels. Als de basislap terug is uit de werkplaats zet je het slotje erin. Met neopreem lijm, siernagels en een hamer zet jij jouw tasje in elkaar: appeltje-eitje met een uniek eindresultaat! Deze workshop is geschikt voor echt iedereen. Twijfel je of je handig genoeg bent? Bekijk de instructievideo van het DIY pakket, dan krijg je een idee van hoe de workshop eruit ziet.

Formaat: 
Schoudertasje: buitenmaat 20x5,5x16,5 cm - binnenmaat 17,6x5,9x16,7 cm (een grote damesportemonne past er in!)
De formaten zijn een vast gegeven, we werken met voorbereide onderdelen. Het is een groepsproces waarin een ieder hetzelfde product maakt op dezelfde wijze. 

Duur workshop: 3 uur

Prijs workshop: 
Schoudertasje glad leer: € 42,50 pp
Schoudertasje glimmend leer of suède: € 47,50,- pp
Koeienhuid flap: € 10,- pp
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.


Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht