Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

Workshop leren STRAP voor tas of mobiel

Workshop leren STRAP voor tas of mobiel
Workshop leren STRAP voor tas of mobiel
Workshop leren STRAP voor tas of mobiel
Workshop leren STRAP voor tas of mobiel
30.00
InStock
Datum workshop

Maak in een handomdraai een superhandig hengsel voor je tas of mobiel!


Veelzijdige schakels van leer:
We hebben in meer dan 50 kleuren in twee verschillende maten schakels gestanst. En hier kun je zoveel leuke dingen mee doen! Van de schakels S en M maken we lange telefoonkoorden (schouderband), van de maat S zijn die kleine telefoonkoorden (polsband) ook erg leuk. Van maat S en M kun je weer hele toffe sleutelhangers maken met een stud van een hartje of een ster. Van maat S maak je in een handomdraai een stoere armband welke ook zeker aan een mannenpols niet misstaat!

Jouw project:  
Bakken vol met gekleurde schakels van leer liggen voor jouw klaar. IJzerwaren hebben we in drie kleuren: zilver, brons en lichtgoud. In het shoppen zal het meeste tijd gaan zitten: KEUZESTRESS! Voor het daadwerkelijk in elkaar zetten, heb je niet zoveel tijd nodig. De schakels zijn gestanst, maar hebben soms een puntje wat nog niet goed is losgekomen, die knip je er nog even uit. Je haakt een musketonhaakje aan een schakel en je lust de overige schakels in elkaar, op borsthoogte verwerk je een d-ring om iets aan te kunnen hangen. De laatste schakels zet je met een lusje met een boekschroef aan elkaar vast.


Zo bevestig je het hengsel aan jouw mobiel.
  
Duur workshop: 
2 uur

Prijs workshop:
€ 30,- p.p. (inclusief insteekkaartje voor mobiel met dikke karabijnring). 
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat lekkers.

Extra opties zijn (dit bepaal je ter plekke):

  • Een tweede koord voor € 25,- per persoon
  • Een polsband voor € 17,50 per persoon
  • Een sleutelhanger voor € 7,50 per persoon
  • Een armband van € 12,50 per persoon


Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een
email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht