Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops

Workshop SCHOUDERTAS (rijgtas) leer met koeienhuid

Workshop SCHOUDERTAS (rijgtas) leer met koeienhuid
Workshop SCHOUDERTAS (rijgtas) leer met koeienhuid
Workshop SCHOUDERTAS (rijgtas) leer met koeienhuid
Workshop SCHOUDERTAS (rijgtas) leer met koeienhuid
85.00
InStock
Datum workshop

Maak zelf deze mooie schoudertas: een echte eye-cather!Jouw project:
In diverse kleuren leer liggen er voor jou basislappen klaar: ze zijn al op maat en verstevigd. Je shopt er passende koeienhuid, leer voor de steekzakjes, hengsels keus uit 10 kleuren), onderdelen voor je sleutelhanger en ijzerwaren in zilver- of bronskleur bij. Houd jij niet van koeienhuid? Dan hebben we in diverse kleuren ook een kaaimanvariant (zie voorbeeld de gele tas van de foto) die jij als flap kunt gebruiken. M.b.v. een houten mal teken jij alle markeringen op de basislap af. Dan ga jij met een grote slagpijp sleuven slaan waar aan het einde de riem doorheen geregen wordt. Je maakt gaatjes, plaatst de magneetknoop, maakt een insteekhoesje op maat, plakt deze op de juiste plek op de tas, lijmt de koeienhuid, zet de sleutelhanger in elkaar, maakt de hengsel en... Als je het leuk vindt en de tijd laat het toe, voorzie jij jouw steekvakje van een leren naamlabel welke je zelf met slagletters maakt. Het stikwerk doen wij voor je op onze industriële naaimachine. Met brede hengsels van 4 cm rijg jij jouw tas in elkaar. Het hengsel maak je vast aan de tas met holnieten en voorziet deze van een mooie gesp. Je styled jouw schoudertas af met een lusje en een sleutelring aan de binnenzijde van het hengsel, hier maak jij een sleutelhanger aan, een praktische leren hanger die in de tas valt en je er altijd makkelijk uit kunt vissen. Deze workshop is geschikt voor iedereen: je hoeft echt niet handig te zijn!


Formaat:
25x28x7 cm, het formaat is een vast gegeven. Het is een groepsproces waarin een ieder hetzelfde product maakt op dezelfde wijze.

Materialen:

  • Je hebt keuze uit heel veel prints en kleuren koeienhuid of leer met kaaiman print

  • Je hebt keuze uit diverse kleuren leer

  • Je hebt keuze uit 10 kleuren leren hengsels

  • Je hebt keuze uit zilver- en bronskleurige ijzerwaren


Duur workshop: 3 uur

Prijs workshop: € 85,- per persoon
Dit is inclusief materialen, koffie, thee, fris en wat te snoepen op de tafel.

Workshop boeken:
Check de reeds geplande data in het keuzemenu en bekijk of er een passende optie bij zit voor jullie om aan te sluiten. Je kunt de workshop dan via de website boeken en betalen of je stuurt een
email waarin je aangeeft met hoeveel mensen je welke workshop wanneer wilt volgen. Je betaalt dan gewoon aan het einde van de workshop. Staat er geen geschikte datum bij of je hebt zelf een al datum, ga dan naar onze agenda en bekijk waar er staat "nog vrij in te vullen". Dan zie je in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons per email de wensen door en je ontvangt spoedig een bevestiging of een reactie terug. Bellen mag altijd, maar email heeft de voorkeur.


Terug naar overzicht