Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops
 
Workshops - Praktische informatie
 

Tijden

Een workshop duurt gemiddeld 3 uur. Onze standaard workshoptijden zijn:

• dinsdag t/m vrijdag 13.00 - 16.00 uur en 19.00 - 22.00 uur
• zaterdag en zondag 10.00 - 13.00 uur en 14.30 - 17.30 uur

Agenda

In de agenda zie je welke dagen we al iets gepland hebben staan en waar je eventueel kunt aansluiten. We laten onze agenda in alle compleetheid zien, zodat je precies wanneer er voor jouw gezelschap nog iets mogelijk is. Staat er "nog vrij in te vullen", dan betekent dit dat alle opties nog open staan en dat we, ook als je maar met z'n tweetjes bent, een workshop kunnen inplannen. Natuurlijk hopen dat er nog gezellige mensen zullen aansluiten. Wens jij een besloten groep dus een workshop alleen met jouw eigen gezelschap? Dan heb je een minimum aantal deelnemers van zes personen nodig.

Werkplaats

In onze werkplaats kunnen we met onze standaard opstelling 10 tot 14 personen ontvangen. Is jouw groep groter? Dan kunnen we de ruimte ombouwen en geschikt maken voor een groep van maximaal 24 personen. Twee zaken die wellicht belangrijk te weten zijn betreft onze werkplaats: 1) er moet een trap beklommen worden; fijn als iedereen goed ter been is en 2) we hebben een hond, Marley, en zij heeft een eigen plek in de werkplaats in haar bench. Is er iemand bang en/of allergisch voor honden, geef dat bij reserveren door, dan zorgen we voor een oppas en blijft ze lekker een dagje thuis.

Boeken en betalen

Boek een workshop bij ons door een bericht met jouw wensen te sturen via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Een workshop direct boeken en betalen kan ook via de webshop. Een ieder maakt tijdens een workshop hetzelfde product om het gezellig en georganiseerd te houden. Je betaalt bij ons na het einde van de workshop, je kunt zowel met pin als contant betalen. Ben je onverwacht verhinderd? We brengen geen kosten in rekening, maar wel zo fijn als je jouw afwezigheid zo spoedig mogelijk doorgeeft.

Workshops - Ons aanbod

Sorteer op:
Vorige - 1 - 2

Vorige - 1 - 2