Gratis verzending in NL
 
deblijnaald workshops
Creatief Pasen met de Blije Naald’s Paasworkshops!

Creatief Pasen met de Blije Naald’s Paasworkshops!

Het is bijna weer de tijd van het jaar waarin de lente haar kleurrijke kop opsteekt, de bloemen beginnen te bloeien en Pasen om de hoek komt kijken! En wat is een betere manier om deze vrolijke periode te vieren dan met een paar gezellige, creatieve activiteiten? Kom langs bij De Blije Naald en laten we samen bezig gaan met de leukste Paasworkshops

Spring in actie met creativiteit!

Of je nu een doorgewinterde knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en gezellige activiteit om samen met vrienden, familie of collega’s te doen, onze workshops zijn er voor iedereen! Van leuke tafelstukjes die je paasbrunch opfleuren tot prachtige hangdecoraties die je huis een echt lentegevoel geven, wij bieden een scala aan creatieve mogelijkheden om je huis te vullen met de vreugde van het seizoen.

Plan jouw gezellige workshop

Bij De Blije Naald is het plannen van jouw gezellige dag erg makkelijk! Bezoek gewoon onze webshop en neem een kijkje in onze workshopagenda. Zo kun je precies zien wanneer er een plek beschikbaar is om misschien wel jouw leuke Paastafelstukje te maken!
Boek een workshop bij ons door een bericht met jouw wensen te sturen via het contactformulier. Maar vergeet niet om ons ruim van tevoren te laten weten welk stuk jij graag wilt maken. Op die manier kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen, zodat jullie een plezierige dag tegemoet gaan. Het leukste van alles is dat je jouw meesterwerken mee naar huis kunt nemen om je huis te verfraaien en je herinneringen aan deze speciale dag levend te houden!

Duur, kosten en bereikbaarheid

Bij De Blije Naald streven we ernaar om van elke workshop een onvergetelijke ervaring te maken. Onze workshops duren meestal 3 uur, waardoor er voldoende tijd is om te creëren, te leren en vooral plezier te hebben! De prijs van alles stukken, inclusief koffie, thee, fris en wat lekkers bedraagt €50,- per persoon.
We zijn gevestigd in de fabriek van AC ter Kuile, Kneedweg 35 in Enschede. Je bereikt ons zeer eenvoudig door vanaf de A35 afslag centrum te nemen en via de Zuiderval rechts de Varviksingel op te rijden. Direct na de grote kruising Gronausestraat/Boulevard 1945 neem je de eerste weg links de Marthalaan in. De eerstvolgende straat rechts is de Kneedweg. Parkeren is gratis op het fabrieksterrein en er is ruim voldoende plaats. Ook al kom jij op een moment dat het betalen gratis is in de straat voor de fabriek, dan verzoeken wij jou vriendelijk toch op het fabrieksterrein te parkeren. Dit om parkeeroverlast voor de bewoners van de Kneedweg te voorkomen.

We kunnen niet wachten om samen met jou de lente te beginnen en het seizoen van Pasen te vieren. Hopelijk tot snel bij De Blije Naald!

reacties op “Creatief Pasen met de Blije Naald’s Paasworkshops!

Geen reacties

Plaats een reactie

Vakantie